0 Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Virbac Neutered senior dog Virbac Neutered senior dog
Erbjudande
Spara 60,-

Virbac HPM Senior Dog Neutered, L & M 12kg

Översikt

Komplett foder för kastrerade hundar

Komplett foder för kastrerade äldre hundar eller överviktiga hundar:

• För stora raser (> 25 kg) över 6 år

• För medelstora raser (11-25 kg) över 8 år

Kastrering kan leda till övervikt, och den minskade aktivitetsnivån gör att hunden riskerar att förlora muskler och stelhet i lederna.

Oxidationsprocesserna som orsakar åldrande förstärks hos äldre hundar.

förpackningsstorlek 12 kg

Tillgängligt: I lager

Rek. säljpris 909,00 kr

Från 849,00 kr

 
I lager

Kundtjänst Tlf 072-2115039

Öppettider: Vardagar 9.00-17.00

Bli medlem i Tassklubben

- Tjäna 8 tasspoäng vid köp av denna produkt

Läs mer

Ingredienser:
Dehydrerat fläskprotein*, ris, animaliskt fett, hela ärtor, potatisstärkelse, potatisprotein*, mineralsalter, hydrolyserat fläsk- och fågelprotein*, lignocellulosa, betmassa, linfrö, fiskolja, frukto-oligosakarider, kitosan, kronärtskocksblad och pastöriserad Lactobacillus acidophilus.


Analytiska beståndsdelar:
Protein 30%, Fett 21%, Aska 6%, Växttråd 4%, Total mängd kostfiber 10%, Kolhydrater (NFE) 33,5%,
Stärkelse 26%, kalcium 0,9%, fosfor 0,45%, natrium 0,4%, kalium 0,8%, Omega-6-fettsyror 3,5%,
Omega-3-fettsyror 1.1% och EPA + DHA 0,4%

Fodergiva

Fodermängd (g/dag)
Hundens vikt (kg) Lite aktiv Normal aktiv Mycket aktiv Måttlig övervikt
11 135  170  185 134
15 165  205  225 165
20 200 250 275 200
25 230 290 320 232
30 260 330 360 262
35 290 365 400 291
40 320 395 435 318
45 345 430 475 344
50 370 460 505 369
60 415 520 520 417
70 460 575 575 462

Skriv din egen recension

Du recenserar: Virbac HPM Senior Dog Neutered, L & M 12kg

Vilket betyg ger du denna produkt? *

1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor